Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Slobo Doknić [ TVCG ]

03. 07. 2024. 10:22 >> 10:27

Bojana Ćirović

Zaštitnica dala pozitivno mišljenje na nacrt Ugovora o zakupu proizvodnih kapaciteta Željezare

Zaštitnica imovinsko pravnih odnosa Bojana Ćirović dala je pozitivno mišljenje na nacrt Ugovora o zakupu proizvodnih kapaciteta Željezare.

"Iz dostavljene mi dokumentacije proizilazi da je ovlašćeni organ EPCG-a Odbor direktora u okvirima svojih ovlašćenja raspisao javni poziv, pozvao zainteresovane i u krajnjem kroz pregovore došao do mogućeg zaključenja zakupodavnog odnosa sa zakupcem 8B Capital S.A. iz Švajcarske", kaže se u mišljenju zaštitnice.

Dodaje se da shodno Statutu EPCG-a Odbor direktora ima ovlašćenje za raspolaganje imovinom koja je predmet ovdje ugovora o zakupu (pod pretpostavkom da je u pitanju do 1/10 osnovnog kapitala društva), te je isti odbor odgovoran kako za zakonitost provedene procedure i pridržavanja uslova iz oglasa, tako i u pogledu isplativnosti zaključivanja predmetnog aranžmana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније