Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

K. J.

26. 07. 2024. 10:47 >> 10:42

OPŠTINA NIKŠIĆ

Hala u Željezari poslužila kao pretovarna stanica za otpad

U hali Željezare je PUP-om predviđena izgradnja Centra za upravljanje otpadom, a zbog sanacije deponije i velikog požara koji je, izvjesno, podmetnut, ista je poslužila kao pretovarna stanica, a otpad se već danas odvozi na deponiju Livade u Podgorici, saopšteno je iz Opštine Nikšić.

Kako kažu, ne radi se o nekakvim teorijama zavjere, već o rješavanju problema, a riječ je o hali koja je u vlasništvu privatnog lica, a ne EPCG.

"Alternativa ovom pristupu je neodvoženje otpada i zatrpavanje grada otpadom. Nažalost, na rješavanju problema deponije i odvoženja otpada nije ništa rađeno 20 godina i zbog toga imamo ovakve situacije. Sanacija deponije je u toku, i to je prvi korak koji će dovesti do izostanka ovakvih situacija i zagađivanja životne sredine", piše u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније