Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

03. 07. 2024. 09:27 >> 11:02

MASLIČIĆ

"Ćulafić nema većinu, Beranama su potrebni novi izbori"

Parlamentarna većina u Beranama ne funkcioniše, pa bi demokratski bilo da u ovoj opštini budu održani novi izbori i da građani daju svoj sud na biračkim mjestima, smatra odbornik DPS-a Irvin Masličić.

Masličić tvrdi da je Damjan Ćulafić shvatio da nema podršku, što se, kako navodi, vidi i iz materijala i izvještaja medijskih kuća gdje on sjedi sam u skupštinskim klupama.

"Ćulafić je pokušao izjavama da stvori sliku kako je neophodno da baš on bude izabran na funkciju prvog čovjeka grada i da će bez njega sve stati – ali, se to nije desilo", dodao je Masličić. 

Prema njegovim riječima, Ćulafić nema skupštinsku većinu koja bi ga podržala, i da će Opština Berane bez obzira na kadrovska rješenja i lične ambicije i dalje trajati i funkcionisati.

"To svi dugujemo Beranama. U ovoj situaciji, gdje parlamentarna većina ne funkcioniše, demokratski bi bilo da svi izađemo na nove izbore i da naši sugrađani daju svoj sud na biračkim mjestima", azključio je Ćulafić. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније