Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

21. 06. 2024. 18:00 >> 18:01
Čitaj mi:

6 U 6

Vijesti koje su obilježile dan: Crna Gora bez struje

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 21. jun.

Zbog ispada na mreži Crnogorskog elektro-prenosnog sistema bez napajanja je bilo skoro cijelo područje Crne Gore. Struje nije bilo na teritoriji Bosne i Hercegovine, Dalmacije i Albanije. Oko 13 časova počela su postepena uključenja struje na teritoriji Glavnog grada. Veći dio Podgorice nije imao ni vode, a bile su otežane i telekomunikacije kod određenih operatera.Crnogorski predsjednik Jakov Milatović donio je ukaze o proglašenju zakona o nacionalnom javnom emiteru – javnom medijskom servisu Crne Gore i o izmjenama i dopunama Zakona o Sudskom savjetu i sudijama koje je Skupština ponovno usvojila.Sa promjenom Zakona o crnogorskom držaljanstvu ići će se tek nakon što se obezbijede svi zaštitni zakonski mehanizmi, saopšteno je iz kabineta premijera Milojka Spajića.Šef Kluba poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Andrija Nikolić poručio je premijeru Milojku Spajiću da se ne igra sa stabilnošću Crne Gore.Dvije osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu Podgorica-Virpazar u mjestu Bistrica, saopšteno je Portalu RTCG iz OKC-a Uprave policije.Ukrajina je nakon preokreta savladala Slovačku 2:1 i zakomplikovala situaciju u grupi F. 

 
 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније