Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

28. 09. 2024. 18:00 >> 18:25
Čitaj mi:

izbor portala

Vijesti 6 u 6: Policija traga za ubicom Lješkovića

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 28. septembar.

Rat klanova nastavljen na najbrutalniji način?
 
Kriminolog i profesor na Pravnom fakultetu u Podgorici Velimir Rakočević rekao je za Portal RTCG da je najnovije ubistvo na Cetinju pokazalo da je zapanjujuće sa kojom upornošću kriminalci iz zaraćenih tabora sprovode najteža krivicna djela i istrajavaju u svojim kriminalnim namjerama.

Povorka ponosa u Podgorici: "Đe su naša prava"

Parada ponosa održana je danas u Podgorici, a učesnici su zatražili usvajanje zakona o pravnom prepoznavanju rodnog identiteta na osnovu samoodređenja i poručili da je ljudsko pravo da svako bude ono što jeste. Okupljeni su nosili zastave duginih boja i transparente, "Pravda za sve", "Nećeš mi ti određivat" i "Đe su naša prava".

 

Ivanović pozvao na okončanje svih ratnih dejstava, insistira na zaštiti civila

Polarizacija u savremenim međunarodnim odnosima predstavlja najveću prijetnju po svjetski mir i stabilnost od kraja Drugog svjetskog rata, poručio je potpredsjednik Vlade za vanjske i evropske poslove Filip Ivanović na debati tokom zasjedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Za vikend HPV vakcinacija bez zakazivanja

Dom zdravlja Glavnog grada (DZGG) za vikend će, u zdravstvenom objektu Stara Varoš, organizovati vakcinaciju HPV vakcinom bez potrebe za zakazivanjem ili najavom, bez obzira na to da li dijete ima izabranog doktora.

Izraelska vojska tvrdi da je ubila vođu Hezbolaha

Izraelska vojska saopštila je da je ubila vođu Hezbolaha Hasana Nasralaha u napadu na Bejrut.

Kraj: Bokelj u 95. minutu srušio Otrant, Jedinstvo iznenadilo Sutjesku

Završene su tri današnje utakmice 9. kola Prve crnogorske fudbalske - Bokelj je u Petrovcu savladao "domaći" Otrant 2:1 golom Dejana Pepića iz penala u 95. minutu, Jedinstvo je bilo bolje od Sutjeske (2:), dok u duelu Jezera i Arsenala nije bilo pogodaka..

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније