Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N.N.

06. 06. 2024. 13:30 >> 13:38
Čitaj mi:

Čeka se još sedam pozivnica

Budućnost među devet sigurnih učesnika Lige šampiona

Četiri dana nakon što je Đer osvojio trofej na finalnom turniru u Budimpešti, Evropska rukometna federacija (EHF) objavila je da je Budućnost Bemax jedan od devet sigurnih učesnika EHF Lige šampiona u narednoj sezoni

Ukupno 19 klubova prijavilo se za učešće u narednoj sezoni elitnog takmičenja, a osim Budućnosti Bemax, još osam sigurnih učesnika su Esbjerg i Nikebing Falster (Danska), Mec (Francuska), Ludvigzburg (doskorašnji Bitighajm - Njemačka), Ferencvaroš (Mađarska), Vajpers (Norveška), ĆSM Bukurešt (Rumunija) i Krim (Slovenija).

Još 10 klubova čeka odluku EHF-a koja će biti donijeta 21. juna, nakon koje će biti poznati preostalih sedam učesnika Lige šampiona. To su Podravka (Hrvatska), Odenze (Danska), Brest (Francuska), Borusija Dortmund (Njemačka), Đer i Debrecin (Mađarska), Storhamar i Sola (Norveška), te Rapid Bukurešt i Glorija (Rumunija).

Sistem takmičenja EHF Lige šampiona u narednoj sezoni će ostati nepromijenjen - u preliminarnoj fazi igraće se u okviru dvije grupe sa po osam timova, a u nokaut fazu ide po šest.

Žrijeb za grupnu fazu biće obavljen 27. juna u Beču.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније