Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ KSCG ]

22. 06. 2024. 16:06 >> 16:07

KONTROLNI MEČ NA ZLATIBORU

Drugi poraz mladih košarkašica od Srbije

Mlada ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je drugi put u dva dana od Srbije 69:61 (21:8, 27:20, 9:16, 12:17) u drugom kontrolnom meču odigranom na Zlatiboru.

Za razliku od prvog susreta istih selekcija, Crna Gora je djelovala mnogo bolje. Srbija je uglavnom imala prednost, a serijom 16:0 u 1. četvrtini stigla je do velikih 21:6. Domaća selekcija imala je i rekordnih +21 (46:25), ali se naša reprezentacija nije predavala, a serijom 12:0 Crna Gora je u 35. minutu prišla na 57:53.

U redovima Crne Gore najbolja je bila Jelena Bulajić sa 22 poena, Marija Baošić ubacila je 14, Jovana Milošević osam, Atina Radević šest, Milena Bigović i Sanja Akšam po četiri, Bojana Radnjić dva, a Marija Marinković jedan.

U timu Srbije najbolja je bila Jovana Spasoski sa 17 poena, osam skokova i četiri asistencije.

Naše mlade košarkašice, prije mečeva protiv Srbije, prethodno su u dva kontrolna meča upisale dvije pobjede protiv selekcije Bugarske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније