Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

23. 06. 2024. 13:23 >> 13:23

Hadžibegović: Uz dobar rad i disciplinu možemo da prođemo grupu

Košarkaška reprezentacija Crne Gore sjutra putuje za Atinu gdje će u sklopu priprema za olimpijske kvalifikacije odmjeriti snage sa domaćinom Grčkom i selekcijom Bahama.

Krilni centar Emir Hadžibegović smatra da i pored duge sezone, ekipa ima veliki motiv i želju da na turniru u Rigi stigne što dalje.

“Okupili smo se poslije dugih sezona i to zna da bude malo iscrpljujuće. Ali, za reprezentaciju je uvijek drugačije jer imamo motiv više, a pogotovo ove godine kada imamo šansu da se kvalifikujemo za Olimpijske igre što je san svakog sportiste”, ističe Hadžibegović i dodaje:

“Slijede dvije pripremne utakmice protiv kvalitetnih ekipa. Ako to odradimo kako valja, bez izgovora sa velikim motivom, dosta toga može da nam donese u korist”.

Igrač SC Derbija smatra da u Rigi neće biti lake utakmice. Samo pobjednik turnira će čekirati kartu za Pariz.

“Biće jako teško, jer od šest ekipa samo jedna ide u Pariz, a svi imaju kvalitet. Međutim, ne sumnjamo u naše sposobnosti, potrebno je da se dobro pripremimo i nadamo se najboljem”, kazao je Hadžibegović.

Dvije stvari su ključne za uspjeh u olimpijskim kvalifikacijama.

“Uz dobar rad i disciplinu mislim da imamo šansu da pobijedimo dvije utakmice i izađemo iz grupe kao pobjednici”, zaključio je naš reprezentativac.

Kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre na programu je od 2. do 7. jula

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније