Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

22. 06. 2024. 14:50 >> 14:50

OTIŠAO NAKON TRI GODINE

Jagodić-Kuridža napustio Budućnost, ide u Vojvodinu

Marko Jagodić-Kuridža je nakon tri godine napustio Budućnost Voli. Njegova nova destinacija je Vojvodina.

Kuridža, koji igra na poziciji krilog centra, u Budućnost stigao 2021. godine iz Crvene zvezde.

"Nakon trogodišnjeg boravka kod vas, sa svojom porodicom sam doživio mnogo lijepih trenutaka. S radošću napuštam Podgoricu, jer znam da iza sebe ostavljam prijatelje i ljude zbog kojih ću se rado vraćati u Crnu Goru. Zahvalan sam Budućnosti na svemu što je pružila meni i mojoj porodici. Sada je vrijeme za novi početak. Volim vas", poručio je Jagodić-Kuridža u objavi na društvenoj mreži Instagram.

Informaciju je potvrdila i Vojvodina.

"Marko, dobrodošao u Vošine redove! Želimo ti dobru sezonu i uspjeh na terenu!", navodi se na sajtu kluba iz Novog Sada.

"Plavi" su mu se zahvalili na svemu u protekle tri godine.

"Podgorica će uvijek biti tvoja kuća. Hvala na svemu", napisala je Budućnost na Instagramu.

Budućnost je prethodno ovog ljeta produžila ugovore sa Jogijem Ferelom, Flečerom Megijem i Mekinlijem Rajtom, dok su u klub stigli Đorđije Jovanović i Rašid Sulejmon.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније