Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

30. 05. 2022. 20:19 >> 20:17

FINALE PLEJ-OFA

Budućnost serijom u zadnjoj četvrtini do teške pobjede nad Mornarom

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su Mornar Barsko zlato u prvoj utakmici finala plej-ofa crnogorskog prvenstva 83:76, za vođstvo u seriji.

Teška utakmica za ekipu Aleksandra Džikića koja je zaostajala gotovo cijeli meč, ali je ipak serijom u posljednjoj četvrtini uspjela da prelomi meč u svoju korsit.

Gosti iz Bara su dobro otvorili meč i brzo došli do dvocifrene prednosti (5:15, pa 14:28). Nakon tajmauta i rotacije, podgorička ekipa je uspjela da uhvati priključak i na poluvrijeme da ode sa nerješenim rezultom.

Nakon prednosti domaćina koja je kratko traja u trećoj četvrtini Mornar je ponovo odličnom igrom došao do dvocifrene prednosti sa kojom su i ušli u posljendju četvrtinu.

Tada sjajnom igrom Jagodić Kuridže, Petra Popovića i Džastin Kobsa, koji je imao "sporije" prvo pluvirjeme Budućnost je uspjela da se vrati, izjednači a potom i povede sedam poena razlike.

Ključna je bila serija od 10:0 za domaćine.

Na kraju Jagodić Kuridža je imao 14 poena i 7 skokova, Filip Barović koji je odigrao sjajnu ulogu u trenucima kad njegovom timu nije išlo, je takođe ubacio 14 poena, Džastin Kobs je dao 13, Petar Popović 11, uz 5 asistencija, Šehović je dao 9 uz 6 skokova.

Kod Mornara Vladimir Mihailović je dao 16 poena uz 7 skokova i 6 asistencija, Marko Jeremić je dao 14 sa 4 skoka i 6 asistencija, koliko je ubacio i Tejlor Smit, koji je takođe iao dobru univerzalnu partiju baš kao i njegova dva saigrača sa 5 skokova i 4 asistencije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније