Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

23. 06. 2024. 17:35 >> 17:35
Čitaj mi:

DOKAZAO SE U BORUSIJI

Aston Vila dovodi Matsena

Samo četiri i po mjeseca u dresu Borusije Dortmund bila su dovoljna Janu Matsenu da se izbori za veliki transfer - holandski lijevi bek je novi igrač Aston Vile.

Čelsi, koji ga je doveo 2018. kao 16-godišnjaka iz akademije PSV-a za svega 110.000 eura, zaradiće 37,5 miliona funti na ovom transferu, tj. skoro 45 miliona eura.

Matsen je 2019. priključen prvom timu "plavaca", ali je te sezone odigrao samo 24 minuta u pobjedi nad Grimzbijem u Liga kupu.

Bio je na pozajmicama u Čarltonu, Koventiju i Barnliju, da bi prethodne sezone odigrao 12 mečeva u Premijer ligi, ali samo jednom kao starter, i to je izašao u 58. minutu.

Kada je postalo jasno da nema mjesto u zamislima Maurisija Poketina, pristao je na selidbu u Dortmund i tamo "eksplodirao". Zanimljivo je da je izabran za najboljeg beka Lige šampiona, iako je igrao samo u nokaut fazi.

Čelsi je uočio priliku da ga proda, a javila se Aston Vila i posao je brzo zaključen...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније