Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Milica Sekulić, TVCG

22. 08. 2024. 21:44 >> 21:43
Čitaj mi:

POČINJE PARAOLIMPIJADA

Đinović putuje u Pariz: Za dvije godine do olimpijskog sna

Crnogorski paraolimpijci sjutra putuju za Pariz. Našu zastavu nosiće četvoro sportista među kojima je i parastrijelac Milan Đinović. Njegovim učešćem Crna Gora će prvi put imati takmičara u streljaštvu na paraolimijadi.

Da volja radi odricanje ruše sve prepreke i dovode do uspjeha pokazuje primjer 27-godišnjeg Milana Đinovića iz Berena.

Za samo dvije godine napornim treninzima i velikom željom da uspije, ostvario je san svakog sportiste – plasman na Olimpijadu.

“U Parizu će se pojaviti oko 50 najboljih strijelaca svijeta, među kojima sam i ja. Potrebno je dosta odricanja, prije svega prestao sam da radim zbog ovoga, posvetio sam se ovome sportu maksimalno, trenirao dva puta dnevno po dva sata minimum, to je samo trening pucanja, poslije toga ide i trčanje, šetnje, sve ostalo”, kaže Đinović za TVCG.

U Parizu Milana čekaju najbolji svjetski strijelci, a kako bi ostvario cilj morat će 60 puta da pogodi tačno u centar mete.

“Da bi se plasirao na finale Paraolimpijade moram da budem među osam najboljih strijelaca tog dana. To je poprilično teško, ali potrudićemo se da odradimo to”, navodi Đinović.

Trener Paraolimpijske streljačke selekcije kaže da je veliki uspjeh za državu to što Crna Gora prvi put ima svog predstavnika i u streljaštvu.

Crnogorski paraolimpijci za Pariz putuju sjutra, a u našem timu će se pored Milana naći dva stonotenisera Filip Radović i Luka Bakić kao i paraatletičarka Maja Rajković.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније