Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

22. 08. 2024. 12:06 >> 12:06
Čitaj mi:

teško bolestan

Sven Goran Erikson poslao oproštajnu poruku: Čuvajte svoj život - živite ga zdravo

Teško bolesni legendarni trener Sven Goran Erikson (76) poslao je oproštajnu poruku koja je potresla njegovu Švedsku ali i cijeli svijet.

Slavnom Šveđaninu početkom godine je dijagnostikovan rak u poodmakloj fazi, pa pošto sluti na najgore Erikson je poslao možda i posljednju poruku:

"Imao sam dobar život. Mislim da se svi bojimo dana kada ćemo umrijeti, ali smrt je takođe dio života. Morate da naučite da prihvatite to. Nadam se da će na kraju ljudi reći da sam bio dobar čovjek. Svjestan sam da to ne misle baš svi, ali šta je tu je. Nadam se da ćete me pamtiti kao pozitivnog čovjeka koji se trudio da uradi sve što može. Nemojte da vam bude žao, nasmijte se. Hvala vam na svemu, treneri, igrači, navijači... Bilo je fantastično. Čuvajte se i čuvajte svoj život - živite ga zdravo".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније