Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

22. 08. 2024. 12:28 >> 12:28

odlična provjera uoči nove sezone lš

Rukometašice Budućnosti na turniru "Kerman kup"

Rukometašice Budućnosti u petak i subotu učestvovaće na turniru „Kerman kup“ koji se održava u mađarskom Debrecinu.

Nakon tri sedmice rada u Podgorici, biće to odlične provjere za izabranice Bojane Popović uoči početka nove sezone EHF Lige šampiona, koju otvaraju 8. septembra gostovanjem ekipi Rapida u Bukureštu.

Protivnik u polufinalu koje se igra u petak (20 sati) biće mađarski FTC, dok će dva sata ranije, za plasman u finale igrati domaćin Debrecin i norveški Vajpers.

"U protekle tri sedmice naporno smo radili u Podgorici i vjerujem dostigli određeni nivo forme koji možemo da testiramo na veoma jakom turniru u Mađarskoj. Važno je da su sve igračice koje imamo na raspolaganju zdrave i što će u dva jaka meča u Debrecinu biti prilike da dobiju šansu. Rezultat naravno neće biti u prvom planu, već želimo da isprobamo što više taktičkih varijanti i damo priliku svim igračicama da podignu formu, jer su ovo i jedine provjere koje smo uspjeli da organizujemo do početka Lige šampiona", kazala je Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније