Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

22. 08. 2024. 08:51 >> 09:02
Čitaj mi:

kk partizan

Naneli odgovorio predsjedniku kluba: Ne možete ovo da kažete, a da mi ne plaćate na vrijeme

Košarkaški klub Partizan saopštio je da su se razišli sa Džejmsom Nanelijem, poželjevši mu sve najbolje u nastavku karijere, ali se Amerikancu nije svidjela izjava predsjednika Ostoje Mijailovića.

Naneli je reagova na pominjanje njegovog fizičkog obračuna sa igračem Crvene zvezde, Stefanom Lazarevićem, prošle sezone.

"Radi se o jako dobrom momku i koji je upisan u stranicama istorije Partizana. Ne smijemo zaboraviti incident sa igračem Zvezde koji se desio na kraju prošle sezone. Željko Obradović je donio odluku da ne igra, iako je bio najbolji igrač prethodnog meča. Ali zamislite da se incident odigrao na utakmici, pa da nas Evroliga diskvalifikuje. Ali uz ugovor igrači potpisuju i disciplinski pravilnik, koji mora da se poštuje. Naneli je kažnjen jer se potukao sa igračem Zvezde. Sada smo u vakum periodu, nismo se ni oprostili od njega", objasnio je prvi čovjek crno-bijelih u Jutarnjem programu na TV Prva.

Tim povodom oglasio se Naneli.

"Oh, ovo je kleveta jer sam djelovao u samoodbrani. Ostoja hajde sada, hajde da ne pričamo o timskim pravilima i propisima. Ne možete ovo da kažete, a da mi ne plaćate na vrijeme dvije godine, pretpostavljam da pravila i ugovor važe samo ako ih igrači ne poštuju? Zaustaviću se ovdje", napisao je Naneli na X platformi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније