Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

22. 08. 2024. 10:16 >> 10:30
Čitaj mi:

izjave nakon meča sa mozambikom

Škerović: Afrička selekcija je novo iskustvo za nas; Pašić: Srećne smo što smo u polufinalu

Crna Gora je sa dva ubjedljiva trijmfa protiv Novog Zelanda i Mozambika osigurala plasman u polufinale petkvalifikacionog turnira za odlazaka na Svjetsko prvenstvo.

“Zadovoljna sam kako smo igrale. Utakmica s Mozambikom i afričkim selekcijama novo je iskustvo za našu ekipu. U uvodnom dijelu Mozambik je igrao snažno i brzo nakon čega smo poboljšale odbranu što nam je omogućilo mnoštvo kontri i lakih poena. Sve u svemu, dobar meč za nas i možemo biti zadovoljne ostvarenim", rekla je selektorka Jelena Škerović.

Reprezentativka Crne Gore Jovana Pašić kaže da su se maksimalno trudile da ispoštuju svaki dogovor. 

"Smatram da smo uradile dobar posao. Doduše, bilo je nekih grešaka, ali sve je to sastavni dio košarke. Naš stručni štab utakmicu je pripremio na najbolji mogući način i maksimalno smo se potrudile da to ispoštujemo. To je ključ uspjeha. Srećne smo što smo u polufinalu i nastavićemo da se borimo", rekla je  Pašić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније