Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

22. 08. 2024. 18:50 >> 18:58

PRVI PUT NA SPISKU "A" TIMA

Adžić: Poziv je korak do ostvarenja sna, radujem se treninzima sa "sokolima”

Biser crnogorskog fudbala Vasilije Adžić mogao bi da debituje u dresu naše seniorske reprezentacije na mečevima sa Islandom i Velsom, koji se igraju početkom septembra u okviru Lige nacije. Istakao je da jedva čeka okupljanje "sokola".

Supertalentovani vezista, koji je ljetos prešao u Juventus, trenutno je van tima zbog povrede koju je zaradio na pripremama.

"Nastupi za nacionalne selekcije, počevši od U17, preko U19 i U21, kod mene su uvijek izazivali posebnu emociju. Sada, kada sam prvi put dobio poziv za A reprezentaciju, emocije su nikad jače i nikad ljepše!”, napisao je Adžić na Instagramu.

Istakao je da je poziv rezultat velikog truda i rada.

"Čast, zadovoljstvo, sreća, ponos! Vjerovao sam da ću jednog dana doći u priliku da budem dio našeg najboljeg tima, svih ovih godina vrijedno i predano radio na tome. Poziv je korak do ostvarenja sna, nastupa u dresu seniorske reprezentacije Crne Gore! Radujem se početku septembra i treninzima sa "sokolima”, napisao je Adžić.

"Sokoli" prvo gostuju na Islandu 6. septembra, dok protiv Velsa igraju kod kuće 9. septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније