Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

22. 08. 2024. 10:42 >> 10:42
Čitaj mi:

egzibicioni meč

Mekinro o Đokoviću: Ovaj momak me uvijek iznenadi

Legendarni Džon Mekinro igrao je sa Đokovićem egzibicioni dubl meč pred početka US Opena, a njih dvojica u paru pobijedila su Karlosa Alkarasa i Andrea Agasija sa 10:8.

Mekinro se nakon meča zahvalio srpskom teniseru za sve što je uradio za bijeli sport.

"Šta si uradio za naš sport i šta si upravo postigao u posljednjih par mjeseci, posebno na Olimpijskim igrama. Hvala ti, čovječe, što si dio ovog sporta", rekao je Mekinro.

Bivši prvi reket svijeta i osvajač sedam grend slem titula istakao je da je Đoković inspiracija.

"Pedeset godina sam u ovom sportu, 15 godina sam igrao na turu, a ovako nešto još nisam vidio i ovaj momak me uvijek iznenadi. Pričali smo i ranije kada je dobijao mečeve u pet setova, ali raditi to u ovim godinama? To je nestvarno! Nekako je uspio da se oporavi i da dobije ovo. Ona špaga... To je fleksibilnost, pogledajte ovo, osjeća se dobro! Ovo inspiriše, mora svakog da inspiriše, ali naročito u tenisu, da naporno radite i da imate ovakvu fleksibilnost i da možete radite ovakve stvari", bile su riječi Mekinroa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније