Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

D.B.

04. 06. 2024. 13:12 >> 13:13
Čitaj mi:

evropsko prvenstvo u granadi

Đinovića 0,1 poen dijelio od Paraolimpijskih igara

Parastrijelac Milan Đinović nije uspio da obezbijedi nastup na Paraolimpijskim igrama, a od Pariza dijelio ga je 0,1 poen.

On je danas na Evropskom prvenstvu u Granadi, u disciplini vazdušna puška - kategorija SH1 – R3 mix, u kvalifikacijama ostvario rezultat 632,4.

Paraolimpijsku vizu osvojio je Njemac Tjark Listman sa 632,5 krugova, svega 0,1 više od Đinovića.

Nastupa u Parizu koštao ga je 52. metak i pogodak od 9,8 krugova.

Đinović je u kvalifikacijama završio na 13. mjestu, sa 0,5 poena manje od mjesta koje vodi u finale.

Trener Željko Božović kazao je da je za istorijski rezultat falilo malo sreće.

"Prezadovoljan sam Đinovićevim nastupom. U najjačoj mogućoj konkurenciji zauzeo je 13. mjesto sa ubijenih 632,4 kruga. Ostaje žal što je direktna kvota za Pariz izmakla za 0,1 krug, za finale je falilo 0,5 kruga. U 52. metku imao je mali kiks - pogodak od 9,8 krugova što ga je u posljednjoj seriji poremetilo i zaustavilo na putu ka finalu”, kazao je trener Željko Božović.

On je kazao da ostaje žal za direktnom kvotom za Pariz, navodeći da bi to bio najveći uspjeh u istoriji crnogorskog streljaštva

U kategoriji SH1, u kojoj će se takmičio Đinović, nastupila su 42 takmičara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније