Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

05. 07. 2024. 20:30 >> 20:40

iz monce

Juventus ima novog golmana

Doskorašnji čuvar mreže Monce, 26-godišnjeg Mikel Di Gregorijo novo je pojačanje Juventusa, objavljeno je na klupskom sajtu.

Među golmanima koji su nastupali u prošloj sezoni Serije A, Mikele Di Gregorio ima najveći broj odbrana, odnosno 127 na 33 meča.

Italijanski mediji prenose da je Di Gregorije došao na pozajmicu plaćenu 4.5 miliona eura, uz obavezan otkup ugovora u iznosu od 13.5 miliona eura, plus još dva miliona na ime ugovorenih bonusa.

Di Gregorio je dijete Intera gdje je prošao mlađe kategorije, a poslije prelaska u seniorsku konkurenciju išao je na pozajmice u Avelino, Novaru, Pordenone, sve dok ga prije dvije godine Monca nije kupila za 4 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније