Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

08. 07. 2024. 19:49 >> 19:49
Čitaj mi:

VIMBLDON

Za Zvereva opet kobna osmina finala, Fric od 0:2 do duela s Muzetijem

Na US openu 2020. i Rolan Garosu ove godine je stigao do finala, dva puta bio u polufinalima Australijan opena, ali je osmina finala na Vimbldonu prepreka koju Aleksander Zverev ne može da preskoči.

Činilo se da će njemački teniser konačno uspjeti da se ugura među osam najboljih na čuvenoj londonskoj adresi SW19, ali je prokockao dva seta prednosti protiv Tejlora Frica i izgubio 4:6, 6:7, 6:4, 7:6, 6:3.

Visoki Amerikanac je tako četvrti put u karijeri stigao do četvrtfinala na grend slemovima (drugi put na Vimbldonu), a sada će pokušati da prvi put dogura do polufinala.

Prepreka na tom putu biće mu Lorenco Muzeti, koji je zaustavio francusku senzaciju Đovanija Mpeši-Perikara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније