Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

S.V. [ Mina ]

11. 05. 2024. 12:26 >> 12:25

ZAVRŠIO KAO PETOPLASIRANI

Mikulić bez medalje na EP u Zadru

Crnogorski karatista, Nemanja Mikulić, bez medalje, kao petoplasirani, završio je nastup na seniorskom 59. Evropskom prvenstvu u Zadru.

Mikulić je danas u meču za treće mjesto i bronzanu medalju, u kategoriji do 75 kilograma, poražen od Enesa Buluta iz Turske 8:5.

Karatista Bijele u srijedu je eliminisao Salima Tafika iz Švajcarske 10:0, Belgijanca Kentina Mahudina 7:6 i u četvrtfinalu od Mađara Gabora Karoljija Horspatakija 3:0.

U polufinalu bolje se snašao Italijan Danijele De Vivo i slavio 7:1.

Mikulić je i prošlogodišnji šampionat Evrope u Gvadalahari završio kao petoplasirani.

U nastavku subotnjeg fialog programa za zlatnu medalju u kategoriji do 67 kilograma, oko 19 sati, boriće se Nenad Dulović protiv Mađara Martala Iveša Tadišija.

U nedjelju je ekipni finalni program, a crogorski karate predstavljaće muški kata tim, koji će se protiv Azerbejdžana boriti za drugo uzastopno evropsko bronzano odličje (9.00).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније