Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

23. 10. 2024. 12:29 >> 12:29

reagovanje

Direktor ABA lige Milija Vojinović reagovao na saopštenje Budućnosti

Direktor ABA lige Milija Vojinović reagovao je na saopštenje košarkaškog kluba Budućnost nakon meča sa Crvenom zvezdom.

Zvezda je pobijedila rezultatom 75:73, a Budućnost je dan posle meča reagovala saopštenjem, gdje je istakla nekoliko grešaka koje su sudije napravile na tom meču.

"Moram da priznam da me dopis Budućnosti nije iznenadio, ali najblaže rečeno, njegova sadržina svakako jeste. Odnosno, očekivao sam i nadao se da će se iz Budućnosti oglasiti posle svega što se dešavalo u Morači, u posljednjem meču petog kola ABA lige. Da će se tom prilikom javno izviniti ekipi Crvene zvezda i ABA ligi za ponašanje svojih pojedinih navijača i propuste u organizaciji, a posebno Nemanji Nedoviću, Milošu Teodosiću i njihovim porodicama na najprizemnijim uvredama i napadima. Ali, umjesto toga, baš kako Budućnost kaže u svom saopštenju, ponovo gledamo isti film u istoj režiji, gdje se u porazima u derbijima ABA lige, krivica uvijek traži u drugima. Nedostajali su samo još upadi u svlačionicu i prijetnje sudijama, kao i vjerni navijači iz prvih redova pored terena, od čijih se postupaka nikad nisi ogradili kada su vrijeđali, pljuvali i pokušavali da se fizički obračunaju sa gostujućim igračima. Dobro je da su makar nešto preskočili iz matrice na koju su nas navikli”, rekao je Vojinović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније