Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R. [ Beta ]

25. 10. 2024. 22:34 >> 22:34

nakon isteka ugovora

Saudijci našli zamjenu za Manćinija

Trener Erve Renar "pregovora" sa Saudijskom fudbalskom federacijom da ponovo postane trener nacionalnog tima poslijee isteka ugovora Roberta Manćinija, ali "ništa nije potpisano".

Saudijski savez, nakon što je u četvrtak najavljen sporazumni odlazak italijanskog selektora Manćinija, precizirao je da će ime njegovog nasljednika biti saopšteno "narednih dana", "nakon što se konačno i zvanično okončaju ugovorne procedure".

Prema izvoru u savezu, pregovori sa Manćinijem o raskidu ugovora počeli su poslije domaćeg poraza od Japana (0:2) tokom kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026. godine.

Erve Renar, koji je bio selektor Saudijske Arabije od 2019. do 2023. godine, do preuzimanja čela francuskog ženskog tima, u razgovorima je sa saudijskim savezom, prema drugom izvoru bliskom tom pitanju, precizirajući da "ništa nije potpisano".

Ranije su francuski mediji pominjali Zinedina Zidana kao mogućeg nasljednika, ali su izvori bliski francuskom fudbaleru i treneru, rekli da Zidan nema namjeru da se za sada vrati u svijet fudbala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније