Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R.

27. 10. 2024. 11:15 >> 11:20

MOTO GP

Banjaja najbrži na Tajlandu

Vozač Dukatija Frančesko Banjaja pobjednik je Velike nagrade Tajlanda, 18. trke sezone Moto GP šampionata.

Zvanični šampion je u Buriramu, po jakoj kiši, upisao devetu pobjedu ove sezone.

Kao drugoplasirani završio je Horhe Martin, dok je pobjedničko postolje kompletirao Pedro Akosta iz Gas Gas Teh3 tima.

Trku na Tajlandu obilježio je duel Banjaje sa budućim timskim kolegom Markom Markesom, kojeg je pobijedio, da bi osmostruki svjetski šampion potom izletio sa staze.

Trku je obilježio i incident između nekadašnjih timskih kolega Fabija Kvartarara i Franka Morbidelija, poslije kojeg je Francuz ostao bez plasmana, baš u trenutku kada je imao sjajnu trku i borio se pri vrhu. Vozač Pramaka je kažnjen dugim krugom zbog toga, da bi nešto kasnije i sam izletio sa staze.Naredna trka na programu je već sljedeće sedmice, za Veliku nagradu Malezije u Sepangu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније