Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

28. 10. 2024. 09:48 >> 09:49
Čitaj mi:

serija a

Inzagi: Neutralni ljubitelji fudbala su se zabavili, uživali, ja nisam

Derbi na stadionu "Đuzepe Meaca" između Intera i Juventusa završen je 4:4. Osam golova, pet za poluvrijeme, dva penala, preokreti, šanse, stative na obje strane, sve je viđeno u Milanu.

“Neutralni ljubitelji fudbala su se zabavili, uživali, ja nisam. U stvari, veoma sam ljut i razočaran. Moraćemo da analiziramo to kako smo primili četiri gola. Juve smije da šutira četiri puta. Ali apsolutno ne smije da nam da četiri gola“, rekao je trener Intera Simone Inzagi posle meča.

Inter je ove sezone na devet utakmica primio 13 golova što je više od 50 odsto ukupno primljenih golova za cijelu proteklu sezonu (22).

“Prvi gol Jildiza smo primili posle auta. Drugi nakon što su na jednog igrača izašla trojica naših fudbalera, to se nikad ne radi. A, zaslužili smo pobjedu. I u svlačionici sam vidio tužna lica. Šteta“.

Tijago Mota prizao je da je Inter bio bolji.

“Nikad nismo patili ovako, niti rivalu dozvolili toliko šansi... Inter je mogao da ’ubije utakmicu’. Ali nije, a na kraju smo mi bili ti koji su imali najbolju priliku na 4:4“.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније