Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

27. 10. 2024. 20:35 >> 20:35
Čitaj mi:

LA LIGA (11. KOLO)

Betis poslije pet godina i osam mjeseci srušio Atletiko

Nakon osam poraza i dva remija, Betis je konačno našao rješenje za Atletiko Madrid i na "Benito Viljamarinu" slavio 1:0.

Prvu pobjedu "verdiblankosa" nad "kolćonerosima" poslije 19. februara 2019. "potpisao" je Hose Marija Himenes, autogolom u 4. minutu.

Tim Manuela Pelegrinija je bio bolji tokom čitavog meča, a čudo je da nije viđen još neki gol, jer su domaći dva puta pogađali okvir, a jednom i napadač Atletika Hulijan Alvares.

Betis je ovom pobjedom izbili na 5. mjesto sa 18 bodova, a Atletiko je četvrti sa dva više.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније