Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 10. 2024. 09:23 >> 09:23
Čitaj mi:

NBA

Milvoki u krizi na startu sezone: Tomas i Šruder predvodili Netse

Košarkaši Bruklina došli su do prve pobjede u sezoni protiv favorizovanih Milvoki Baksa - meč u "Barklajs centru" završen je 115:102 u korist domaćina.

To je ujedno i prva pobjeda za Đordija Fernandesa, mladog trenera i selektora Kanade kojem je ovo prva sezona da je glavni trener neke NBA ekipe.

Bila je to prva utakmica za Bruklin pred svojom publikom, a Netsi su do pobjede stigli na krilima Kema Tomasa i Denisa Šrudera.

Tomas je dao 11 od svoja 32 poena u posljednjoj dionici, dok je njemački plej dao 29 uz pest asistencija.

Fernandes je dao odriješene ruke Tomasu, da uzima šuteve po osjećaju, a momak rođen u japanskom gradu Jokusaka, ima prosjek od preko 30 poena do sada u sezoni.

Ekipa i pored toga što nema puno talenta u rosteru i što se nalaze u fazi rebildinga, može i te kako da bude težak protivnik svim ekipama.

Janis Adetokunbo dao je 22 poena imao je i 12 skokova, Demijan Lilard je dao 21 uz ponovo očajnu selekciju šuta 5/13 iz igre, od čega 1/7 za tri poena. Bobi Portis je sa klupe imao dabl dabl sa 16 poena i 10 skokova.

Nema i dalje Kirsa Midltona, koji se oporavlja od operacije članka.

Baksi igraju lošu odbranu, pogotovo na perimetru, čemu svjedoče dobre partije Tomasa i Šrudera sinoć, kao i Kobija Vajta iz Čikaga, prije dvije noći kada je sasuo u pobjedi Bulsa 35 poena.

Sa druge strane prva zvijezda tima Jans je ušao dobro u sezonu, ubacio je 30 od 45 šuteva (66,7 odsto), ali fali pomoć sa strane, prije svih od Lilarda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније