Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

25. 10. 2024. 21:02 >> 21:05
Čitaj mi:

nakon poraza od finske

Marić: Rano i olako smo primili gol, nismo iskoristili šanse

Najbolje crnogrske fudbalerke poražene su od Finske pod Goricom 0:1 na startu baraža za Evropsko prvenstvo.

Izabranice Mirka Marića primile su gol već u trećem minutu i to je prema riječima selektora najveći problem.

“Rano i olako smo primili gol. Možda smo kasnije mogli da ga primimo na drugi način, ali kad pogledamo sve, moram biti zadovoljan. Igračice su dale maksimum u ovom momentu, tražio sam od njih prije utakmice da izađemo sa terena uzdignute glave i one su to uradile“, kazao je Marić.

Imala je Crna Gora u drugom poluvremenu svoje šanse i nije ih iskoristila.

“Kad igrate s ovakvim ekipama morate držati disciplinu, ne možete protiv Finske stvoriti šest ili sedam šansi, već eventualno dvije, a ako ih ne iskoristite, teško je izboriti bolji rezultat. Svaka čast djevojkama, ispoštovale su dogovor, a sada treba da se odmorimo pred revanš i da se spremimo da koliko možemo odgovorimo dobroj reprezentaciji kakva je Finska“, zaključio je Marić.

Revanš je u utorak od 17.30 u finskom Tampereu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније