Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

25. 10. 2024. 09:12 >> 09:13
Čitaj mi:

liga evrope

Žoze Murinjo ogorčen: Kada napustim Fenerbahče želim da vodim klub koji ne igra Evropu

Žoze Murinjo isključen je sinoć tokom utakmice trećeg kola Lige Evrope između Fenerbahčea i Mančester junajteda, a nakon toga imao je mnogo toga da kaže o sudijama i UEFA.

"Neću da pričam o suđenju da ne bih dobio novu suspenziju. Arbitar Klemen Turpin mi je rekao da sam isključen zato što je krajičkom oka vidio moju rekciju na klupi. Bio je u kazenom prostoru na potpuno drugom dijelu terena, jednim okom je gledao šta se dešava, a drugim je vidio moje ponašanje. Čestitam mu na tome, zato je valjda i jedan od najbojih na svijetu", rekao je Portugalac.

Murinjo je  rekao da bi u budućnosti trebalo da radi u nekom klubu koji ne igra na međunarodnoj sceni i da bi to mogao da bude tim iz Engleske.

"Mislim da smo došli u situaciju da je najbolje da kad odem iz Fenerbahčea više ne radim u klubu koji se takmiči pod okriljem UEFA. Dakle, ukoliko neki klub sa dna engleske Premijer lige u naredne dvije godine budeo želio da promijeni trenera, neka zna na koga može da računa", rekao je Murinjo:

"Što se tiče utakmice, mogu da kažem da smo odigrali sjajan meč i čestitam svojim igračima. Imali smo nekoliko dobrih prilika da pobijedimo, ali je golman Mančestera bio na vrhunskom nivou i uspio da u 10 sekundi dva puta spriječi da naši igrači postignu gol. Premijer liga je najbolja na svijetu, to je zaista drugi nivo fudbal, a mi smo protiv ekipe iz tog takmičenja odigrali sjajnu utakmici i pokazali da smo kvaltetni."

Fenerbahče nakon tri odigrana kola Lige Evrope zauzima 14. poziciju na tabeli, dok je Mančester junajted na 21. mjestu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније