Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 10. 2024. 13:15 >> 13:27
Čitaj mi:

srbija

Nova uprava Partizana smijenila Ivicu Ilieva; Mijatović: Jednoglasno smo svi prihvatili ovu odluku

Nova uprava fudbalskog kluba Partizan smijenila je danas sportskog direktora Ivicu Ilieva, potvrdio je potpredsjednik privremenog odbora Partizana.

Privremeni organ Partizana, koji od ponedjeljka vodi klub posle odlaska čitave uprave, prekinuo je saradnju sa Ilievim, samo mjesec dana pošto je on potpisao trogodišnji ugovor.

Kako se navodi, član Privremenog organa zaduženog za sportski sektor Predrag Mijatović uručio je otkaz Ilievu ovog jutra na sastanku i ostalo je da se pronađe kompromis u vezi sa važećim ugovorom.

Tom prilikom oglasio se i Predrag Mijatović, potpredsjednik privremenog odbora kluba iz Humske 1.

“Želim da saopštim da Ivica Iliev od danas nije sportski direktor FK Partizan. Odluka je donijeta na vanrednoj sjednici našeg odbora, gdje smo svi jednoglasno prihvatili ovakvu odluku. Moram reći da je odluka donijeta na inicijativu sportskog sektora, tj. mene samog i Danka Lazovića. Takođe moram naglasiti da je Ivica tu odluku prihvatio vrlo korektno i profesionalno, kako sam od njega to i očekivao. Ne bih više pričao o ovoj temi. Radimo ono što smo manje-više obećali. Idemo naprijed. Sve u isključivo u funkciji našeg velikog kluba Partizana”.

Bivši napadači Partizana Mijatović i Danko Lazović će voditi računa o sportskom sektoru kluba. Njih dvojica su u četvrtak posjetili igrače i trenera Savu Miloševića uoči treninga, a prisutni su bili i Iliev i Ivica Kralj, koji nisu učestvovali u razgovorima.

Otkazani su i već dogovoreni aranžmani Vladimira Vermezovića i Zvonka Varge u omladinskoj školi, koje je predložio Iliev.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније