Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

20. 10. 2024. 21:02 >> 21:04
Čitaj mi:

ABA

Mihailovićeva simultanka protiv evroligaša nedovoljna za trijumf Zadra

Košarkaši Zadra poraženi su u 5. kolu ABA lige od Partizana 71:75.

Tijesan i neizvjesan meč, i sjajna partija našeg reprezentativca Vladimira Mihailovića koji je odigrao svoj najbolji meč do sada u Zadru, a večeras je igrao kao u transu, i na kraju ubacio 29 poena (6/7 za dva poena, 4/9 za 3).

Djelovalo je na poluvremenu da Partizan ima meč u svojim rukama, prednost od 11 poena činilo se da će evroligaška ekipa da privede meč kraju, ali sjajna treća dionica za domaće.

Zadar je taj period dobio 27:12, i preuzeo vođstvo.

Smjenjivale su se dvije ekipe u vođstvu u posljednjoj dionici, ali nije uspio Zadar na kraju da zadrži mirnoću.

Najbolje se ogleda u posljednjih devet sekundi meča, pri rezultati 71:73 fauliran je Lovro Mazalin, koji je promašio oba bacanja, Partizan je uhvatio loptu i meč je bio zaključen.

"Crno-bijeli" ostaju neporaženi i nakon pet kola, sjutra može da im se pridruži Budućnost koja igra derbi kola protiv Crvene zvezde.

Isak Bonga je bio najbolji u Partizanu, 16 poena i pet skokova, Karlik Džons je dao 14.

Kod Zadrana pored Mihailovića, dobar meč Amara Gegića koji je dao 14 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније