Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

23. 10. 2024. 22:41 >> 22:41
1

dočekao aplauze u rodnom gradu

Radonjić: Bilo je sjajno u "Morači". Danas...

Dejan Radonjić se vratio u dvoranu u kojoj je odrastao i pod čijim je svodovima doživio najljepše, ali i najteže trenutke u karijeri, kada je bio na meti navijača Budućnosti.

Sada, kada je na tribinama bilo malo "ultrasa", 54-godišnji stručnjak je dočekao aplauze s tribina "Morače", u kojoj je njegov Bahčešehir trijumfovao 92:75 u 5. kolu Evrokupa.

Na pitanje kakav je osjećaj vratiti se u "Moraču", najtrofejniji trener u istoriji Budućnosti je dao zanimljiv odgovor:

"Sjajan", pa onda zastao i dodao: "Danas".

Zatim se nadovezao:

"Ponekad je bilo malo drugačije, ali ne bih to da komentarišem. Bilo je stvarno lijepo danas, a ne pričam o pobjedi nego o nekim drugim stvarima. Bilo je situacija koje nisam komentarisao, niti želim da pričam o tome. Nema ni potrebe ".

Radonjić je zadovoljan kako je njegova ekipa odigrala nakon velikog odmora.

"U 1. poluvremenu odbrambeno nismo odigrali dobro, previše je 49 poena koje smo primili. Nismo bili koncentrisani, događale su se greške koje nisu smjele, što je Budućnost vješto koristila. Megi je bio u sjajnoj seriji, šut Budućnosti je okrenuo utakmicu, ali smo bili tu, ne tako daleko. U 3. četvrtini smo napravili razliku i kontrolisali je više odbranom nego napadom. Ovo je značajna i velika pobjeda, ali moramo da okrenemo misli ka sljedećoj utakmici".

Crnogorski trener je bio akter velikih utakmica Budućnosti i Zvezde na obje klupe i svjestan je da je duel sa "crveno-bijelima" ostavio traga na timu Andreja Žakelja.

"Sigurno je da je utakmica Budućnost - Zvezda iziskivala maksimum napora, došlo je do velikog pražnjenja. Budućnost je odigrala odlično, bila u poziciji da savlada tim koji može da ostvari ozbiljan rezultat u Evroligi ove sezone. Nije nimalo jednostavno 48 sati poslije toga igrati. To smo i mi osjetili, a bilo nam je i malo teže, jer smo poslije utakmice sa Gran Kanarijom putovali cijelu noć i za manje od 48 sati morali da igramo protiv Bešiktaša. Raspored je takav kakav je, moramo da se adaptiramo i izvučemo maksimum".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније