Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R.

25. 10. 2024. 18:32 >> 18:32
Čitaj mi:

za mlade

Klepo u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Budvi

Crnogorski bokserski reprezentativac Filip Klepo došao je na korak do medalje na Svjetskom prvenstvu za mlade u Budvi. Član BK Power boksing je u osmini finala kategorije od 75 do 80 kilograma pobijedio prekidom u drugoj rundi reprezentativca Sejšela Vena Keni Žana Čarlsa.

Od početka je bila očigledna razlika u kvalitetu, pa je bilo samo pitanje kad će Klepo primorati svoga rivala na predaju.

Posljednja prepreka crnogorskom bokseru na putu do polufinala biće u ponedjeljak Jermenac Armen Poghosjan, koji je u osmini finala eliminisao Hoze Ortiza iz Čilea.

"Izuzetno sam zadovoljan pobjedom. Bio sam dominantniji i spremniji, ali uvijek ima prostora za napredak. Bitno je da sam uspješno "probio led". Iskreno, imao sam tremu pred svojom publikom, u svojoj državi, jer je upravo zbog tog opterećenja teže nego na nekom drugom ringu. Što se tiče mog sledećeg rivala, ja se nadam najboljem. Daću sve od sebe da ostanem i dalje u igri za medalje. Imam dva dana da sa svojim trenerima pripremim taktiku za Jermenca. Gledaćemo njegove borbe, ne samo ovdje u Budvi već ćemo pokušati da dobavimo i od ranije, tako da vjerujem da ću biti spreman za opasnog rivala" rekao je Filip Klepo.

Nažalost, drugi crnogorski predstavnik na Svjetskom prvenstvu, Miloš Roganović završio je u osmini finala svoj nastup u Budvi, i to bez borbe. Zbog zdravstvenih problema. član BK Nikšić nije mogao za izađe na ring Torekhanu Sabirkhanu, pa je Kazahstanac bez borbe prošao u četvrtfinale kategorije od 63,5 do 67 kilograma.

"Nakon pobjede u eliminacionom meču nad reprezentativcem Srbije Hristoferom Dimitrovim jednoglasnom odlukom sudija, Miloš se osjećao loše, zbog problema sa gnojnom anginom. Doktori su u prethodna dva dana pokušali terapijom da ga osposobe, ali nijesu uspjeli. Usaglasili su se da Miloš nije sposoban za borbu i nažalost morao je na taj na čin da završi takmičenje" istakao je trener reprezentacije Boško Drašković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније