Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

25. 10. 2024. 15:07 >> 15:07

Nastavlja se finansijski spor: PSŽ odbija da Mbapeu isplati 55 miliona eura

Finansijski spor između Kilijana Mbapea i Pari Sen Žermana se nastavlja, jer s jedne strane igrač Reala odbija posredovanje, a sa druge "sveci" neće da isplate 55 miliona eura.

Zajednička komisija za žalbe Profesionalne fudbalske lige (LFP) ponovo je danas zatražila od PSŽ-a da njegovoj bivšoj zvijezdi isplati 55 miliona eura zaostatka plate i bonusa.

Odluka komisije LFP-a, međutim, nije obavezujuća za klub, koji sada čeka odluku suda pred nadležnim pravosudnim organima. Mediji prenose da Mbape može da se obrati i Evropskoj fudbalskoj uniji (Uefa).

PSŽ pokušava da postigne vansudski dogovor sa Mbapeom.

Mbape i njegovo okruženje nisu danas reagovali na odluku LFP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније