Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

19. 10. 2024. 22:55 >> 23:01
Čitaj mi:

LA LIGA (10. KOLO)

Modrić za sva vremena - najstariji igrač u istoriji Reala asistirao za pobjedu

U noći u kojoj je ispisao istoriju Reala, Luka Modrić je jednostavno morao da uradi nešto posebno. I nije iznevjerio - najstariji igrač koji je ikada nosio dres "blankosa" je magično asistirao Vinisijusu Žunioru za pobjednički gol na gostovanju Selti (2:1).

"Merengesi" su na "Balaidosu" poveli golom Kilijana Mbapea u 20. minutu, da bi tribine stadiona u "Vigu" razgalio Viliot Svedberg u 51. minutu, kada je poravnao na 1:1.

Karlo Anćeloti je u 63. minutu u igru ubacio Modrića, koji je sa 39 godina i 40 dana za dan nadmašio dosadašnji rekord Ferenca Puškaša kao najstarijeg igrača Reala.

Samo tri minuta na terenu je bilo dovoljno fenomenalnom Hrvatu da sjajnom asistencijom "probuši" odbranu Selte, a brazilski as je odlično utrčao, zaobišao Visentea Guaitu i pogodio za konačnih 1:2.

Selta je mogla da pokvari slavlje gostiju u 92. minutu, ali je Anastasios Duvikas promašio cijeli gol kada je bio u situaciji jedan na jedan sa Tibom Kurtoom.

REZULTATI 10. KOLA

Atletik Bilbao - Espanjol 4:1 (Vivijan 6, I. Vilijams 28, 30, Berenger 55 - Tehero 90+2)

Osasuna - Betis 1:2 (Toro 59 - Roke 7, Avila 73)

Đirona - Real Sosijedad 0:1 (Ojarzabal 44)

PETAK

Alaves Valjadolid 2:3 (Martines 6, Garsija 90+7 - Sila 17. penal, Amala 72. penal, Anuar 76)

NEDJELJA

Majorka - Rajo Valjekano 14.00

Atletiko Madrid - Leganes 16.15

Viljareal - Hetafe 18.30

Barselona - Sevilja 21.00

PONEDJELJAK

Valensija - Las Palmas 21.00

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније