Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R.

25. 10. 2024. 22:14 >> 22:14
Čitaj mi:

nakon izborne skupštine

VIDEO: Simonović i dalje na čelu COK-a

Dušan Simonović dobio je novi mandat na čelu Crnoorskog olimpijskog komiteta - dosadašnji predsjednik dobio je 23 glasa na Izbornoj skuštini COK-a, dok je za Katarinu Bulatović, koja je direktorica COK-a, glasalo 12 članova.

Simonovića je prethodno za novi mandat kandidovalo osam, a Bulatović tri nacionalna sportska saveza.

Ovo je prvi put da je Simonović imao protivkandidata. Do sada se na izborima koji se održavaju nakon olimpijskih igara kandidovao samo još Dragomir Bečanović 2008. godine, ali se povukao na samoj Skupštini, jer je shvatio da dugogodišnji predsjednik ima većinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније