Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

16. 10. 2024. 22:51 >> 22:51

EVROLIGA

Barsa savladala Monako, Zvezda sama na vrhu

Barselona je nadigrala Monako na svom terenu 86:71 u posljednjem meču trećeg kola Evrolige. Nakon tri odigrane runde, samo Crvena zvezda ima maksimalan učinak.

Upravo će u narednom kolu Zvezda, u petak, dočekati Barsu.

Barsa je većim dijelom meča kontrolisala dešavanja na parketu, na poluvremenu je imala plus osam (47:39).

Kada su se u nastavku Panteru priključili Veseli, Brizuela i Džabari Parker, Barsa je stekla ogormnih 20 poena prednosti (74:54).

Do kraja, ekipa trenera Đoana Penjaroje rutinski je privela meč kraju i upisala drugu pobjedu.

Isti skor (2-1) ima i Monako.

Panter je bio najefikasniji u pobjedničkom sastavu sa 21 poenom, Parker je dodao 16, Laprovitola 13 , a Veseli 10 poena i 6 skokova...

Kod gostiju bolji od ostalih bili su Eli Okobo sa 13 poena, Alfa Dialo sa 12, Majk Džejms sa 11, dok je Mam Žaite doprinio sa 10 poena..

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније