Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

S.V.

16. 10. 2024. 20:35 >> 20:36

BARSELONETA PREJAKA

Ivović: Iz ovakvih utakmica možemo mnogo da naučimo

Jadran je do poluvremena uspio da bude ravnopravan rival Barseloneti u Trebinju, da bi u nastavku klasa Španaca došla do izražaja, na kraju 16:8 za goste. Vaterpolista Novljana Aleksandar Ivović kazao je da iz ovakvih mečeva njegovi mlađi saigrači mogu puno da nauče.

"Odigrali smo dobro u prve dvije četvrtine, htjeli smo od starta da uđemo agresivnije, da što duže držimo egal sa njima, što nam je uspjelo u prvom poluvremenu. Kod rezultata 4:4, međutim, primili smo dva laka gola i posle je bilo teško vratiti se", kazao je Ivović.

Znali su Novljani i prije meča da je pobjeda (ne)moguća misija

"Znali smo da su kvalitetna ekipa, to je reprezentacija Španije u malom, a uz to imaju i dva interncaionlaca iz Mađarske. Oni imaju ambiciju da idu do kraja u ovom takmičenju. Što se nas tiče, mi iz ovakvih utakmica možemo da učimo i da nakon njih rastemo kao ekipa", itakao je Ivović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније