Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

16. 10. 2024. 21:43 >> 21:44

POBJEDA NAD TREFLOM

Žakelj o Azubuikeu: Imamo 13 igrača i jedan mora da bude van tima

U duelu sa jednim od autsajdera Evrokupa, poljskim Treflom, košarkaši Budućnost Volija su vezali četvrtu pobjedu (92:83) i napravili pravu uvertiru za derbi sa Crvenom zvezdom u ponedjeljak.

Andrej Žakelj nije bio zadovoljan padom u odbrani u 2. poluvremenu, jer su njegovi izabranici nedoraslom rivalu dozvolili čak 53 poena.

"Odigrali smo 1. poluvrijeme veoma dobro, pogotovo u odbrani i bili smo na pravom putu, ali u nastavak nismo ušli sa mentalitetom da se branimo, već da dajemo koševe. To je pogrešno, zbog toga smo i primili 53 poena, što je za nas premnogo. Zbog odbrane smo ostali i bez ideje u napadu, ali su u finišu igrači pokazali karakter", naglasio je Žakelj.

U timu nije bilo Judoke Azubuikea i čini se da su mu dani odbrojani povratkom Alena Omića, ali 45-godišnji stručnjak još ne odustaje od Nigerijca.

"Imamo 13 igrača i svaki put jedan mora da bude van tima. Sada sam odlučio da to bude Azubuike i to je to".

Trener poljskog šampiona Žan Tabak je bio ljut zbog pristupa svog tima.

"Ne možete da uđete u meč sa razmišljanjem da izgubite što manjom razlikom. Mislim da smo ušli sa previše respekta za protivnika, to nam se prvi put dešava u ovom takmičenju. To je miks manjka iskustva, ali i fizičke nadmoći protivnika, jer nismo mogli da primimo loptu ili dođemo do skoka", poručio je trener koji je kao centar Jugoplastike tri puta bio šampion Evrope, a sa Hjuston osvojio i NBA prsten.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније