Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

25. 08. 2024. 19:51 >> 19:51
Čitaj mi:

PREMIJER LIGA

Slot se predstavio Enfildu na najbolji način: Nova rutinska pobjeda Liverpula

Fudbaleri Liverpula slavili su na Enfildu protiv Brentforda 2:0 na premijeri holandskog stručnjaka Arnea Slota pred domaćom publikom.

Prva post-Klop utakmica na kultnom stadionu donijela je baš kao i u prvom kolu, rutnisku pobjedu "crvenih".

Igrao se 13 minut kada su gosti iz predgrađa Londona krenuli nešto ofanzivnije, izborili korner, ali nisu bili spremni da se brane od kontre Loverpula.

Diogo Žota je brzo dodao do Luisa Dijaza, a Kolumbijac se driblingom prešao golmana Marka Flekena, a onda pogodio mrežu iskosa.

Žota je tako na petoj vezanoj utamici na Enfildu zabilježio bilo gol, bilo asistenciju, a Dijaz je postigao svoj 13 gol na svom terenu.

Krilni napadač Liverpula 76 odsto svojih golova u Premijer ligi je postigao upravo pred svojim navijačima (13/17).

Iako je tada izgledalo da će Liverpul da udvostruči prednost, mreže su do poluvremena mirovale, s tim što su gosti imali svoje šasne na sam istek prvog dijela igre.

U nastavku, bolja igra Liverpula, Žota je probao makazice, ali i Nejtan Kolins je imao šansu za goste na koju je Alison morao da reaguje.

U 70. minutu rješeno je pitanje pobjednika, kada je Dijaz pronašao Salaha koji je pobjegao ofsajd zamci Brentforda, i pogodio za svoj novi gol. To je prvi put od kada je u dresu Liverpula da pogodi na prve dvije utamice prvenstva.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније