Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

25. 08. 2024. 17:08 >> 17:11
Čitaj mi:

PREMIJER LIGA

Madueke postigao tri, Čelsi ukupno šest golova za potop Vulvsa

Nakon poraza na startu sezone od Mančester sitija, Čelsi je danas bio ubjedljiv na gostovanju Vulvsu 6:2 u 2. kolu Premijer lige i pokazao da će biti ekipa koja će se boriti za sami vrh tabele. Ponovo je blistao Kol Palmer, koji je upisao tri asistencije i gol, a zanimljivo da je sva tri gola namjestio Maduekeu, koji je dao het-trik u razmaku od samo 14 minuta.

Već u 2. minutu poveo je Čelsi - Džekson je pogodio glavom nakon kornera za 1:0.

Uspio je Vulvs da se vrati u meč i izjednači u 27. minutu preko Kunje - 1:1.

U finišu prvog poluvremena viđena su još dva gola, prvo je Palmen na asistenciju Džeksona u 45. minutu donio prednost Čelsiju od 2:1, da bi u šestom minutu nadoknade gol za izjednačenje i 2:2 postigao Larsen.

Goleada se nastavila i u drugom poluvremenu, Čelsi je vezao tri gola i sva tri je postigao Madueke uz tri asistencije Palmera, prvi u 49. minutu za 3:2, drugi u 58. i treći u 63. minutu za ubjeljivih 5:2.

Do kraja susreta uspjeli su "plavci" da postignu još jedan gol - upisao se i Žoao Feliks u 80. minutu za konačinih 6:2.

U drugom meču koji je odigran u ovom terminu Bornmaut i Njukasl su odigrali neriješeno 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније