Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

S.V. [ Beta ]

25. 08. 2024. 13:38 >> 13:37

NAKON SLUČAJA "SINER"

Đoković žali zbog nedostatka dosljednosti u borbi protiv dopinga

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da razumije frustraciju igrača u vezi sa nedostatkom dosljednosti u antidopingu poslije slučaja protiv tenisera Janika Sinera.

"Razumijem frustraciju igrača nedostatkom dosljednosti. Shvatio sam da je njegov slučaj odlučen kada je otkriven (utorak). Ali je prošlo pet mjeseci od kada je vijest stigla do njegovog tima. Dakle, da, ima mnogo problema. U sistemu vidimo nedostatak jasnih i standardizovanih protokola", rekao je Đoković u subotu uveče na konferenciji za novinare u Njujorku pred početka turnira US open sjutra u Njujorku.

Siner je u dva navrata bio pozitivan na zabranjenu supstancu steroid klostebol tokom ovogodišnjeg mastersa u Indijan Velsu, ali nije suspendovan pošto je nezavisna komisija 20. avgusta utvrdila da u tom incidentu nema njegove krivice ili nemara.

"Razumijem osjećanja igrača koji se pitaju da li svi imaju isti tretman. Nadam se da će upravljačka tijela našeg sporta naučiti iz ovog slučaja da imaju bolji pristup u budućnosti. Moramo da vidimo promjene...", rekao je Đoković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније