Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

06. 05. 2024. 08:59 >> 09:00
Čitaj mi:

kup argentine

"Studenti" osvojili Kup Argentine nakon penal završnice

Fudbaleri Estudijantesa osvojili su Kup Argentine pošto su u finalu bili bolji od Velez Sarsfilda sa 5:4 poslije penala. Nakon 120 minuta igre je bilo 1:1.

Poveo je tim iz La Plate u 14. minutu, kada je Mankuso zatresao mrežu ekipa iz Buenos Ajresa, ali u nastavku bolja igre Veleza koji je sa igračem manje na terenu izjednačio preko Sarka u 63. minutu.

Do kraja meča bilo je malo šansi obje ekiepe pa je odluka o pobjedniku Liga Kupa pala u penal seriji.

Poslije dva promašena jedanaesterca fudbalera Veleza Garsije i Kaseresa, Askasibar je imao šansu da Estudijantesu donese trofej poslije pete serije, ali mu je golman Markijori odbranio.

Prva meč lopta za ekipu iz La Plate nije iskorišćena, ali jeste druga u šestoj seriji.

Montoro je promašio za velikana iz Buenos Ajresa, golman Mansilja ga je pročitao i odbranio mu udarac sa 11 metara.

Fernando Zukui je bio siguran sa bijele tačke i donio veliku slavlje Studentima.

Prošle godine je Estudijantes osvojio Kup Argentine, izborio plasman u Kopa Libertadores, a elitno takmičenje na tlu Južne Amerike je osigurano i za 2025. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније