Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

03. 10. 2022. 11:20   >>  13:23 1

UTAKMICA BOKA-VELEŽ

Samo u Argenitni: Tri crvena kartona u istom minutu

Gotovo nevjerovatne scene su viđene na utakmici argentinskog prvenstva između prvoplasirane Boke Juniors i ekipe sa začelja Veleža Sarsfilda.

Igrao se 89. minut meča, pri vođstvu Boke od 1:0, kada je Francisko Ortega iz Veleža napravio "divljački start" nad Peruancem Luisom Advinsulom.

Bilo je odmah jasno da je Ortega najmanje gledao "gdje je lopta", a taj start bio je povod za opšti haos na terenu. Krenulo je guranje, pa čak i razmjena udaraca a rezime svega je tri crvena kartona.

Osim Ortege, "pocrvenio" je i njegov saigrač Valentim Gomez, a sudija je odlučio da u svlačionucu pošalje i Luisa Vaskeza iz Boke, koji je bio najratoborniji u obračunu nakon faula.

Boka je dobila meč i zadržala minimalnu prednost od jednog boda u odnosu na Atletiko Tukuman i dva boda u odnosu na Rasing.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније