Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

18. 05. 2024. 21:29 >> 21:31
Čitaj mi:

PLEJ-OF ACB LIGE

Mursija moćna i bez Todorovića, Radebau pokorio "Fontetu"

Prvi brejk u plej-ofu ACB lige, i to "crnogorske" Mursije, koja je savladala Valensiju u gostima 96:86.

Iako u timu nema sjajnog Podgoričanina Marka Todorovića, koji je zbog upale Ahilove tetive završio sezonu, "universitariosi" su srušili učesnika Evrolige usred "Fontete".

Za to je najzaslužniji povremeni crnogorski reprezentativac Džona Radebau, koji je protiv bivšeg kluba upisao 24 poena uz odličan šut - trojke je gađao 4-6, a za dva i slobodna bacanja identičnih 4-5. Nemanja Radović je za šest minuta upisao dva koša i tri skoka.

U domaćem timu najbolji je bio Brendon Dejvis sa 19 poena i 10 uhvaćenih lopti.

Real Madrid je krenuo ubrzanim tempom zbog fajnl-fora Evrolige, pa je još sinoć pobjedom u Las Palmasu (73:71) završio posao protiv Gran Kanarije sa 2:0 u pobjedama (Jovan Kljajić upisao tri poena) za domaće.

Unikaha je bez Kendrika Perija (dobio udarac u koljeno) savladala Manresu u petak (87:79), a pitanje je da li će crnogorski reprezentativac igrati revanš u utorak.

Serija Barselona - Tenerife počinje tek sjutra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније