Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

05. 05. 2024. 19:35 >> 19:43
Čitaj mi:

PREMIJER LIGA

Liverpul se kasno probudio, goleada protiv Totenhema samo za 3. mjesto

Sve dobro što je radio tokom cijele sezone, Liverpul je prosuo u aprilu. Umjesto borbe za triplu krunu, eliminisan je u četvrtfinalu Lige Evrope i ispao iz trke za titulu u Premijer ligi.

Sa po dva poraza i remija u posljednjih pet kola Premijeršipa, tim Jirgena Klopa je izgubio korak sa Arsenalom i Mančester sitijem, pa će današnji trijumf nad Totenhemom (4:2) biti samo slaba utjeha navijačima "redsa".

Mohamed Salah je glavom u 16. minutu donio prednost domaćima, da bi u 45. na 2:0 povisio Endi Robertson. Kodi Gakpo je pogodio u 50. minutu, a u 59. je Harvi Eliot sjajno pogodio za 4:0.

Rišarlison u 72. i Heung-Min Son u 77. minutu su smanjili na 4:2, nakon čega su Sparsi imali još jednu šansu da još bliže priđu, ali to je bilo sve od tima Ejndža Postekoglua.

U finišu je poništen novi gol Salaha, zato što je Darvin Nunjes, koji je i danas promašio nekoliko šansi, bio u malom ofsajdu.

I Egipćanin se obrukao u 79. minutu, kada je promašio loptu, iako je bio sam ispred prazne mreže.

Ali, ispisao je istoriju Premijer lige, jer je prvi u tri uzastopne sezone imao dvocifren broj golova i asistencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније