Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

19. 07. 2023. 18:06 >> 18:33

SUŠTA SUPROTNOST RONALDU

Mesi: Ne mislim da će se MLS liga poboljšati zbog mene

Iako je jedna od najvećih fudbalskih zvijezda, Lionel Mesi još jednom je pokazao svoju skormnost, posebno ako se u obzir uzme izjava njegovog velikog rivala Kristijana Ronalda.

On je na pitanje da li je njegov prelazak u MLS uticao da se liga izdigne na viši nivo odgovorio:

"To nije na meni da odlučujem. Mislim da sam samo još jedan igrač koji je ovdje došao da se takmiči kao i bilo koji drugi fudbaler. Nadam se samo da ću pomoći svom timu da ostvari dobre rezultate”, rekao je Mesi.

Juče je Kristijano Ronaldo izazvao pažnju javnosti izjavom da će Saudijska liga u narednim godinama biti jedna od najboljih na svijetu, kao i da je on "trasirao put" za dolazak ostalih fudbalskih zvijezda na Bliski Istok.

Portugalac je, takođe, dodao da je do njegovog prelaska u Juventus, italijanska Serija A bila "mrtva", ali da je on podigao na veći nivo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније