Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

18. 07. 2024. 14:57 >> 15:20
Čitaj mi:

EP u Poljskoj

Mladi košarkaši poraženi od Njemačke, slijedi borba od 13. do 16.mjesta

Mlada muška košarkaška reprezentacija poražena je danas od Njemačke 86:58 na startu razigravanja od 9. do 16.mjesta na šampionatu Evrope u Poljskoj.

Ovim porazom Crnoj Gori do kraja prvenstva slijedi borba od 13. do 16.mjesta, a u dva posljednja meča našoj reprezentaciji biće potrebna dva trijumfa kako bi izborila opstanak u A diviziji.

Njemačka je već nakon šest minuta igre vodila 18:0, a na kraju prve dionice bilo je 29:13. Crna Gora je pokušavala da izađe iz velikog minusa, ali je Njemačka održavala prednost i rutinski došla do pobjede.

U našoj selekciji, koja je bila oslabljena neigranjem Danila Lacmanovića, najefikasniji bio je Petar Minić sa 14, Čedomir Žižić dodao he 11, uz 4 skoka, a dvocifren je bio još Boško Janković (10), a imao je i 5 asistencija. U strijelce su se upisali još Amar Ličina 8, Petar Strugar 6, Lazar Mirotić 4, Milorad Brajović 3, Vasilije Todorović 2.

Sjutra je na šampionatu slobodan dan, a naša reprezentacija tokom vikenda igra odlučujuće mečeve za opstanak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније