Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

L.V.

16. 06. 2024. 11:15 >> 11:15
Čitaj mi:

ZJELINSKI KAPITEN

Hendikep za Poljake, Levandovski definitivno propušta Holandiju

Robert Levandovski, najbolji fudbaler i kapiten Poljske i definitivno propušta prvi duel njegove reprezentacije protiv Holandije, zbog povrede.

Selektor Poljske, Mihail Probierž nije krio razočarenje zbog odsustva zvijezde Barselone.

"On je jedan od najboljih fudbalera planete, nema šta da krijemo nedostajaće nam. Sada drugi igrači moraju da istupe i pokažu svoju najbolju stranu. Nadam se da će Leva da se oporavi do sljedeće utakmice", kazao je Probierž

On je dodao i da njegovog ekipi i odgovara da bude u podređenom položaju.

"Vidim svi nas otpisuju, svi govore da ćemo da izgubimo i da nemamo šanse. Međutim iz naše perspektive to nije tako. Imamo grupu igrača koje je spremna za borbu. Imaćemo i navijače sigurno u velikom broju, i biće naš 12 igrač", kazao je selektor Poljske.

U odsustvu Levandovskog kapitensku traku nosiće Pjotr Zjelinski, dugogodišnji fudbaler Napolija koji bi ovog ljeta trebalo da pojača šampiona Italije Inter.

"Ogromna je čast biti kaptien na ovako velikom turniru. Sa druge strane žao mi je što Levandovski neće biti s nama. On je svjetska klasa, i nedostajaće nam. Ali vjerujem i u sebe i u saigrače da ćemo dati sve od sebe da pobjedimo", kazao je Zjelinski.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније